10 februari 2018

Workshop Op zoek naar je ‘why’

Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk dat jij onder woorden kunt brengen ‘waar je van bent’. Want als je dit duidelijk kunt maken aan de buitenwereld, weten klanten waarom ze voor jou moeten kiezen en weet jij waar je jouw leukste opdrachten kunt vinden.

Dit klinkt allemaal nogal ingewikkeld, maar dat is het niet. Jouw ‘why’  is er namelijk al, je kunt er alleen nog niet helemaal goed bij. Je kunt het nog niet onder woorden brengen. De workshop Op zoek naar je Why, helpt je daarbij.

Tijdens deze workshop achterhaal je wat de kracht van jouw bedrijf is, waar jouw doelgroep op zit te wachten en waarin jij onderscheidend kunt zijn ten opzichte van je concurrenten.

Na deze dag heb je het fundament van jouw bedrijf bepaald. Ook heb je een stappenplan gemaakt van de richting waarin jij je verder wilt ontwikkelen en welke dingen je wilt veranderen om dichter bij dit fundament te komen of te blijven.

De groep van deelnemers is niet groter dan acht personen.  Op deze manier is er voldoende ruimte om al je vragen te kunnen beantwoorden. Je gaat natuurlijk zelf aan het werk met jouw why, maar er is ook veel interactie met de andere deelnemers. Je leert dus ook veel van elkaar. En het belangrijkste: het wordt een leuke dag, waar je veel energie van krijgt.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop, stuur dan een e-mail naar info@eline-faber.nl, voor meer informatie.

Terug

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Interessant? Delen mag!