10 februari 2018

Workshop Uitstraling: Laat jezelf zien!

Veel mensen vinden het moeilijk om zichzelf goed te presenteren. Het beeld dat andere mensen van hen hebben strookt vaak niet bij hoe ze zichzelf zien of willen laten zien. De vraag is: hoe komt het dat dit niet aansluit? Heeft dit met je presentatie te maken? Of zien anderen juist talenten van jou die je zelf nog niet had ontdekt?

In de workshop Uitstraling: Laat jezelf zien! gaan we met allerlei werkvormen op zoek naar jouw kracht, jouw talent. En hoe jij dat zo goed mogelijk kunt laten zien aan de buitenwereld.

We houden het praktisch en gezellig. Maar wel met effectieve werkvormen, waarmee je jezelf beter leert kennen en beter kunt presenteren.

De workshop begint met theorie over imago, presentatietechnieken, kleding, kleurgebruik en je houding. Al die dingen beïnvloeden de manier waarop mensen naar je kijken, of je dat nu wilt of niet. De buitenkant doet ertoe. Maar de binnenkant ook. Daarom gaan we in het tweede deel van de workshop dieper in op jouw interesses en talenten. En vervolgens kijken we hoe je deze beter voor het voetlicht kunt brengen.

Aan het einde van deze workshop heb je inzicht in wat je leuk vindt, waar je goed in bent en hoe je jezelf kunt presenteren, zodat de buitenwereld dit ook in jou herkent. Het zal je helpen bij je zoektocht naar een nieuwe loopbaan, of in je ontwikkeling als zelfstandig ondernemer.

De groep is niet groter dan acht personen. Op deze manier is er voldoende ruimte om al je vragen te kunnen beantwoorden. Je gaat natuurlijk zelf aan het werk met jouw kracht, maar er is ook veel interactie met de andere deelnemers. Je leert dus ook veel van elkaar.

Duur:

1 dagdeel (een ochtend of een middag)

Kosten:
100 euro (ex. BTW) per persoon.
In-house training op maat: prijs op aanvraag

Ben je geïnteresseerd in deze workshop, laat dan een berichtje achter op info@eline-faber.nl. Heb je zelf interesse in de workshop, dan geef ik je seintje zodra er een datum en locatie van de eerstvolgende workshop bekend is. Wil je dat ik een In-house training geef in jouw bedrijf, dan kom ik vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek.

 

Terug

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Interessant? Delen mag!